Welcome to my Guestbook
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Thank you for visit my web-site, nice if you would write a note in my guestbook, please click on the blue botton.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Kjell Vidar Rognan, 21. mar, 2009
Hei Marion:)Gratulere med hjemmesiden din.Skal ofte inn og se på den:) Spennende.Lykke til videre å ha en god helg.Hilsen Kjell:)


E-post:
Skrevet av Renate Hansen, 19. mar, 2009
Hei mamma! Gratulerer med hjemmesiden din. Her kommer jeg til å svippe innom mange ganger.
Mange hilsner fra Renate


E-post:
Skrevet av Bjørn Erichsen, 13. mar, 2009
Gratulerer med hjemmeside. Det er jo ikke så mye du 'skryter' av til mannen din. Det ser bra ut, og blir nok enda bedre med tiden. Lykke til videre.


E-post:

Nyeste kommentarer

10.10 | 20:43

Fine ting! Jeg har en del treting for maling, etter min far. Kan noe ha interesse for deg eller andre Rosemaleklubben? Se finnkode 158809208

...
31.07 | 18:01

Tusen takk. Nei jeg er ikke i slekt. Min familie kjøpte huset fra Signy Danielsen som hadde arvet det etter sin onkel Magnus. Vi kjente ham på hans gamle dager.

...
31.07 | 15:07

Hei, nå er jeg på ferie, men skal se hva jeg får til da jeg selv har fått disse bildene selv på e-mail for flere år siden. Er du i slekt med familien?

...
31.07 | 09:19

Fin side! Jeg er medeier i det huset hvor Magnus Skottevik bodde. Har du mulighet for å sende oss de fire fine billdene av hans familie? Tusen takk!

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE